haber

YENİ GIDAM’da Yapılan Bap Projeleri

  • 06 Nisan 2021

İndirgen Atmosfer Paketleme (İAP) Tekniğinin Soğuk Koşullarda Muhafaza Edilen ‎‎Gökkuşağı Alabalığının Kalite ve Raf Ömrüne Etkisi  başlı olan BAP projesi olarak YENİ GIDAM (Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi) merkezinde gerçekleştirmiştir. Araştırmaçılar: Prof. Dr. Dureyt veziroğlu (proje yürütücüsü), Doç. Dr. Gökhan Boran, Öğr.Gör. Dr. Menekşe Bulut

Hidrojenlı (H2) Yıkama Suyu Uygulamasının(HSU) Soğuk Koşullarda Muhafaza Edilen ‎Tereyağının Kalitesi ve Oksidosyonu Üzerine Etkisi başlı olan BAP projesi olarak YENİ GIDAM (Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi) merkezinde gerçekleştirmiştir. Araştırmacılar: Dr. Murat Ceylan (proje yürütücüsü), Prof. Dr. Dureyt veziroğlu,Öğr. Gör. Dr. Menekşe Bulut