İndirgen Atmosfer Paketleme (İAP) Tekniğinin Soğuk Koşullarda Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığının Kalite ve Raf Ömrüne Etkisi başlı olan BAP projesi olarak YENİ GIDAM (Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi) merkezinde gerçekleştirmiştir. Araştırmaçılar: Prof. Dr. Dureyt veziroğlu (proje yürütücüsü), Doç. Dr. Gökhan Boran, Öğr.Gör. Dr. Menekşe Bulut
Hidrojenlı (H2) Yıkama Suyu Uygulamasının(HSU) Soğuk Koşullarda Muhafaza Edilen Tereyağının Kalitesi ve Oksidosyonu Üzerine Etkisi başlı olan BAP projesi olarak YENİ GIDAM (Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi) merkezinde gerçekleştirmiştir. Araştırmacılar: Dr. Murat Ceylan (proje yürütücüsü), Prof. Dr. Dureyt veziroğlu,Öğr. Gör. Dr. Menekşe Bulut