Ödüller:
1. Outstanding Reviewer. 2018. FOOD CHEMISTRY, Elsevier publishing, HOLLANDA, 2018
2. Top 1 Peer Review Awards 2018, Publons, ALMANYA, 2018
3. Certificate of Reviewing for FOOD CHEMISTRY, Elsevier, HOLLANDA, 2018
4. Uluslararası AR-GE Proje Pazarı - mansiyon ödülü, HARRAN ÜNIVERSITESI, 2017
5. Outstanding Reviewer - FOOD CHEMISTRY, Elsevier Publishing, HOLLANDA, 2016
6. Recognized Reviewer - FOOD CHEMISTRY, Elsevier Publishing, HOLLANDA, 2016
Araştırmalar:
NO |
Araştırma türü/Research type |
Araştırmacı adı/Researcher name |
Araştırma Konu/ Researcher title |
Başlangıç tarihi/Starting date |
Bitiş tarihi/Finishing date |
Finansman/Financial supporting |
1 |
DOKTORA |
Öğr. Gör. Menekşe Bulut, Doç. Dr Duried Alwazeer, Prof Dr Yusuf Tunçtürk |
yoğurda, yeşil çay (camellia sinensis), üzüm çekirdeği (vitis vinifera), nane (mentha spicata L.), kekik (thymus vulgaris) ve işgin (rheum ribes) ekstraktlarinin eklenmesinin yoğurt özellikleri ve oksidoredüksiyon üzerine etkileri |
2017 |
Devam ediyor |
yüzüncü yıl Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi |
2 |
YÜKSEK LİSANS |
Gamze ÇELİK, Doç. Dr Duried Alwazeer |
İndirgen Atmosfer Paketlemenin Kızartmalık Patatesin Kalitesi Üzerine Etkileri |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
3 |
YÜKSEK LİSANS |
Betül ÖRS, Doç. Dr Duried Alwazeer |
Sağlıklı ve Cazip Kuru Kayısı Üretimine Yönelik Yeni Bir Teknik: İndirgen Atmosferik Kurutma |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
4 |
YÜKSEK LİSANS |
Nur ÖZKAN, Doç. Dr Duried Alwazeer |
Çilek de indirgen atmosferde raf ömrü uzatma |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
5 |
YÜKSEK LİSANS |
Kadir TAN, Doç. Dr Duried Alwazeer |
Salamurasız Beyaz Peynir Muhafazasında Yeni Bir Teknik: İndirgen Atmosfer Paketleme |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
6 |
YÜKSEK LİSANS |
Şakir KOÇAK, Doç. Dr Duried Alwazeer |
Bazı emülgatörlerin glutensiz kek üretiminde kalite üzerine etkileri |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
7 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Determination of the optimum harvest time of Iğdır Apricot (şelak) using mechanical, physical and chemical properties |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
8 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Determination of the optimum harvest time of Iğdır Cherry using mechanical, physical and chemical properties |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
9 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Determination of the optimum harvest time of Iğdır Peach using mechanical, physical and chemical properties |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
10 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Determination of the optimum harvest time of Iğdır plum using mechanical, physical and chemical properties |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
11 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Determination of the optimum harvest time of Kağızman Apricot using mechanical, physical and chemical properties |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
12 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Determination of the optimum harvest time of Kağızman Apple using mechanical, physical and chemical properties |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
13 |
Münferit proje |
Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan |
Extention the shelf-life of Iğdır Apricot (şalak) using modified atmosphere packaging |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
16 |
Münferit proje |
Betül ÖRS, Duried Alwazeer |
Determination of polyphenoloxidase activity using redox measurement method |
2017 |
Devam ediyor |
Iğdır Üniversitesi |
14 |
AR-Ge Iğdır Üniversitesi ile Sadak/Mezitto Gıda Tarım Hayvancılık Nakliyat San. Ltd. Şti. |
Betül ÖRS, Gamze Çelik, Kadir TAN, Duried Alwazeer |
Study of the possibility of shelf-life extension of salad dressing products of |
2017 |
Devam ediyor |
Sadak/Mezitto firması |
15 |
AR-GE ığdır Üniversitesi ile KTÜ |
Betül Örs, Kadir Tan, Doç. Dr Duried Alwazeer |
indirgen atmosferik kurutmanin ve farkli sürelerde uygulanan buhar şokunun yeşil çayin renk parametreleri üzerine etkisi |
2017 |
2017 |
KTÜ |
16 |
AR-GE ığdır Üniversitesi ile KTÜ |
Betül Örs, Kadir Tan, Doç. Dr Duried Alwazeer |
indirgen atmosferik paketleme ile yeşil çayın raf ömrünü uzatma |
2017 |
2017 |
KTÜ |