duyuru

  • 15
  • Şubat
  • 2019

REDOKS MERKEZİ "İLK YÜKSEK LİSANS MEZUNU" NU VERİYOR

Yüksek Lisans-Betül ÖRS

YÜKSEK LİSANS TEZ SAVUNMASI:

Redoks Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer danışmanlığında yüksek lisans tezini yürüten ve Redoks Merkezimizden ilk mezun olacak yüksek lisans öğrencisi Betül ÖRS'ün yüksek lisans tez savunması 8 Mart 2019, saat 14:00'te Gıda Mühendsiliği Bölümü Prof. Dr. Nurhan AKYÜZ kütüphanesinde gerçekleştirilecektir. İlgilenenlerin katılması rica olunur. Bu sevinçli günde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

 

Öğrenic Adı, Soyadı                       : Betül Örs   

Anabilim Dalı                                  : Gıda Mühendisliği

Tezin İlgili Olduğu Bilim Dalı           : Gıda bilimleri

Danışmanın Ünvanı, Adı, Soyadı   : Dr Öğr Üyesi Duried Alvazeer

Tezin Adı                                         : "Sağlikli ve cazip kuru kayisi üretimine yönelik yeni bir teknik: ‎indirgen atmosferik kurutma"

Savunma tarihi ve saati                   : 08/03/2019, 14:00

Yer                                                   : Gıda Mühendisliği Bölümü Nurhan AKYÜZ kütüphanesi

 

Duyurular

REDOKS MERKEZİ "İLK YÜKSEK LİSANS MEZUNU" NU VERİYOR

Yüksek Lisans-Betül ÖRS

YÜKSEK LİSANS TEZ SAVUNMASI:

Redoks Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer danışmanlığında yüksek lisans tezini yürüten ve Redoks Merkezimizden ilk mezun olacak yüksek lisans öğrencisi Betül ÖRS'ün yüksek lisans tez savunması 8 Mart 2019, saat 14:00'te Gıda Mühendsiliği Bölümü Prof. Dr. Nurhan AKYÜZ kütüphanesinde gerçekleştirilecektir. İlgilenenlerin katılması rica olunur. Bu sevinçli günde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

 

Öğrenic Adı, Soyadı                       : Betül Örs   

Anabilim Dalı                                  : Gıda Mühendisliği

Tezin İlgili Olduğu Bilim Dalı           : Gıda bilimleri

Danışmanın Ünvanı, Adı, Soyadı   : Dr Öğr Üyesi Duried Alvazeer

Tezin Adı                                         : "Sağlikli ve cazip kuru kayisi üretimine yönelik yeni bir teknik: ‎indirgen atmosferik kurutma"

Savunma tarihi ve saati                   : 08/03/2019, 14:00

Yer                                                   : Gıda Mühendisliği Bölümü Nurhan AKYÜZ kütüphanesi