duyuru

  • 10
  • Mayıs
  • 2019

REDOKS MERKEZİ İKİNCİ MEZUNUN VERİYOR: NUR ÖZKAN

YÜKSEK LİSANS TEZ SAVUNMASI:

Redoks Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer danışmanlığında yüksek lisans tezini yürüten ve Redoks Merkezimizden ikinci mezun olacak yüksek lisans öğrencisi Nur ÖZKAN'ün yüksek lisans tez savunması 29 Nisan 2019, saat 10:00'te Gıda Mühendsiliği Bölümü Prof. Dr. Nurhan AKYÜZ kütüphanesinde gerçekleştirilecektir. İlgilenenlerin katılması rica olunur. Bu sevinçli günde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

 

Öğrenic Adı, Soyadı                       : Nur Özkan   

Anabilim Dalı                                  : Gıda Mühendisliği

Tezin İlgili Olduğu Bilim Dalı           : Gıda bilimleri

Danışmanın Ünvanı, Adı, Soyadı   : Dr Öğr Üyesi Duried Alvazeer

Tezin Adı                                         : "Yeni bir depolama yöntemi olan indirgen atmosferde paketlemenin (iap) çilek meyvesinin kimyasal ve fiziksel kalitesi üzerine etkisi"

Savunma tarihi ve saati                   : 29/04/2019, 10:00

Yer                                                   : Gıda Mühendisliği Bölümü Nurhan AKYÜZ kütüphanesi

Duyurular

REDOKS MERKEZİ İKİNCİ MEZUNUN VERİYOR: NUR ÖZKAN

YÜKSEK LİSANS TEZ SAVUNMASI:

Redoks Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer danışmanlığında yüksek lisans tezini yürüten ve Redoks Merkezimizden ikinci mezun olacak yüksek lisans öğrencisi Nur ÖZKAN'ün yüksek lisans tez savunması 29 Nisan 2019, saat 10:00'te Gıda Mühendsiliği Bölümü Prof. Dr. Nurhan AKYÜZ kütüphanesinde gerçekleştirilecektir. İlgilenenlerin katılması rica olunur. Bu sevinçli günde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

 

Öğrenic Adı, Soyadı                       : Nur Özkan   

Anabilim Dalı                                  : Gıda Mühendisliği

Tezin İlgili Olduğu Bilim Dalı           : Gıda bilimleri

Danışmanın Ünvanı, Adı, Soyadı   : Dr Öğr Üyesi Duried Alvazeer

Tezin Adı                                         : "Yeni bir depolama yöntemi olan indirgen atmosferde paketlemenin (iap) çilek meyvesinin kimyasal ve fiziksel kalitesi üzerine etkisi"

Savunma tarihi ve saati                   : 29/04/2019, 10:00

Yer                                                   : Gıda Mühendisliği Bölümü Nurhan AKYÜZ kütüphanesi