Etkinlikler

Ödüller:

1. Outstanding Reviewer. 2018. FOOD CHEMISTRY, Elsevier publishing, HOLLANDA, 2018

2. Top 1 Peer Review Awards 2018, Publons, ALMANYA, 2018

3. Certificate of Reviewing for FOOD CHEMISTRY, Elsevier, HOLLANDA, 2018

4. Uluslararası AR-GE Proje Pazarı - mansiyon ödülü, HARRAN ÜNIVERSITESI, 2017

5. Outstanding Reviewer - FOOD CHEMISTRY, Elsevier Publishing, HOLLANDA, 2016

6. Recognized Reviewer - FOOD CHEMISTRY, Elsevier Publishing, HOLLANDA, 2016

 

Araştırmalar:

NO

Araştırma türü/Research type

Araştırmacı adı/Researcher name

Araştırma Konu/ Researcher title

Başlangıç tarihi/Starting date

Bitiş tarihi/Finishing date

Finansman/Financial supporting

1

DOKTORA

Öğr. Gör. Menekşe Bulut, Doç. Dr Duried Alwazeer,

Prof Dr Yusuf Tunçtürk

yoğurda,   yeşil çay (camellia sinensis), üzüm çekirdeği  (vitis vinifera), nane (mentha spicata L.), kekik  (thymus vulgaris)  ve işgin (rheum ribes) ekstraktlarinin eklenmesinin  yoğurt özellikleri ve oksidoredüksiyon üzerine etkileri

2017

Devam ediyor

yüzüncü yıl Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi

2

YÜKSEK LİSANS

Gamze ÇELİK, Doç. Dr Duried Alwazeer

İndirgen Atmosfer Paketlemenin Kızartmalık Patatesin Kalitesi Üzerine Etkileri

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

3

YÜKSEK LİSANS

Betül ÖRS, Doç. Dr Duried Alwazeer

Sağlıklı ve Cazip Kuru Kayısı Üretimine Yönelik Yeni Bir Teknik: İndirgen Atmosferik Kurutma

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

4

YÜKSEK LİSANS

Nur ÖZKAN, Doç. Dr Duried Alwazeer

Çilek de indirgen atmosferde raf ömrü uzatma

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

5

YÜKSEK LİSANS

Kadir TAN, Doç. Dr Duried Alwazeer

Salamurasız Beyaz Peynir Muhafazasında Yeni Bir Teknik: İndirgen Atmosfer Paketleme

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

6

YÜKSEK LİSANS

Şakir KOÇAK, Doç. Dr Duried Alwazeer

Bazı emülgatörlerin glutensiz kek üretiminde kalite üzerine etkileri

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

7

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Determination of the optimum harvest time of Iğdır Apricot (şelak) using mechanical, physical and chemical properties

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

8

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Determination of the optimum harvest time of Iğdır Cherry using mechanical, physical and chemical properties

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

9

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Determination of the optimum harvest time of Iğdır Peach using mechanical, physical and chemical properties

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

10

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Determination of the optimum harvest time of Iğdır plum using mechanical, physical and chemical properties

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

11

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Determination of the optimum harvest time of Kağızman Apricot using mechanical, physical and chemical properties

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

12

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Determination of the optimum harvest time of Kağızman Apple using mechanical, physical and chemical properties

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

13

Münferit proje

Duried Alwazeer, Emrah Kuş, Ersin Gülsoy, Betül Örs, Kadir Tan

Extention the shelf-life of Iğdır Apricot (şalak) using modified atmosphere packaging

2017

Devam ediyor

Iğdır  Üniversitesi

16

Münferit proje

Betül ÖRS, Duried Alwazeer

Determination of polyphenoloxidase activity using redox measurement method

2017

Devam ediyor

Iğdır Üniversitesi

14

AR-Ge Iğdır Üniversitesi ile Sadak/Mezitto Gıda Tarım Hayvancılık Nakliyat San. Ltd. Şti.

Betül ÖRS, Gamze Çelik,  Kadir TAN, Duried Alwazeer

Study of the possibility of shelf-life extension of salad dressing products of

2017

Devam ediyor

Sadak/Mezitto firması

15

AR-GE ığdır ‎Üniversitesi ile ‎KTÜ

Betül Örs, Kadir Tan, ‎Doç. Dr Duried ‎Alwazeer

indirgen atmosferik kurutmanin ‎ve farkli sürelerde uygulanan ‎buhar şokunun yeşil çayin renk ‎parametreleri üzerine etkisi

‎2017‎

‎2017‎

KTÜ

16

AR-GE ığdır ‎Üniversitesi ile ‎KTÜ

Betül Örs, Kadir Tan, ‎Doç. Dr Duried ‎Alwazeer

indirgen atmosferik paketleme ‎ile yeşil çayın raf ömrünü ‎uzatma

‎2017‎

‎2017‎

KTÜ

 
Konu Etkinlik Dosyası Tarih ve Saat Yer
deneme 05.01.2019 13:00 Kampüs